Art i Decoració especialistes a restaurar i deixar el parquet com a nou

Home  >>  PINTURA DECORATIVA ANDORRA ESTUCS VERNISSOS MOQUETES I PAVIMENTS PAPERS TÈXTILS RETOLACIÓ A MA PINTURA EN GENERAL .  >>  Art i Decoració especialistes a restaurar i deixar el parquet com a nou

Art i Decoració especialistes a restaurar i deixar el parquet com a nou

On septiembre 25, 2020, Posted by , in PINTURA DECORATIVA ANDORRA ESTUCS VERNISSOS MOQUETES I PAVIMENTS PAPERS TÈXTILS RETOLACIÓ A MA PINTURA EN GENERAL ., With Comentarios desactivados en Art i Decoració especialistes a restaurar i deixar el parquet com a nou

A Art i Decoració som especialistes a restaurar i deixar el parquet com a nou
El Parquet és un paviment de fusta. Les fustes utilitzades són moltes i variades. El disseny i la decoració van marcant tendències. Fustes de roure, faig, auró, cirerer, jatoba, talí / elondo, noguera, pi… que antigament eren sòls de fusta molt comuns en zones de fred, s’han convertit en l’actualitat en opcions decoratives molt esteses.

A més de la seva bellesa i confort, el parquet és un dels pocs paviments realment recuperables. Com en tots els materials, el pas del temps i el seu ús continuat acaben provocant un desgast, que, en el cas d’aquests sòls de fusta, es pot solucionar i deixar el parquet com a nou.

Tant tarimes com parquet són peces massisses de fusta que ens permeten l’escatat, acoltellat, poliment, envernissat i restaurat, ja sigui en interiors com en exteriors. Després d’un ús intens o prolongat en el temps, és possible restaurar el sòl de parquet i recuperar la bellesa i elegància inicial. Aquest temps sol oscil·lar entre 10 i 20 anys, depenent de la duresa de la fusta, qualitat del vernís i ús. Si amb el pas del temps els sòls de fusta es raguin, es taquen o es deterioren, per a poder deixar el parquet com a nou ha de mantenir un mínim de capa d’ús d’aproximadament 2,5 mm. No hem de confondre els sòls de fusta amb altres tipus de paviments que no permeten cap mena de reparació: laminatges, xapes de fusta o vinils.

Comments are closed.